پروژه هـا

سقف برقی

با 6 کاربرد انواع سقف برقی آشنا شوید و ویژگی‌های هریک را بدانید. همچنین انواع سقف‌های برقی از نظر جنس پوشش را بشناسید و با قابلیت‌های این سازه‌ها نیز آشنا شوید.

سقف برقی

سقف برقی سازه‌ای الکتریکی برای پوشش دادن فضاهای مختلف است. این سازه‌های لوکس و مدرن روی محل مورد نظر شما را می‌پوشانند و در زمانی که نیازی به آنها نیست، با زدن دکمه یک ریموت کنترل کنار می‌روند.

برخی فضاها در محیط زندگی یا کار شما نیاز است گاهی پوشیده و گاهی باز باشند، اما سقف‌های دائمی از پس انجام این کار برنمی‌آیند. اینجا است که سقف‌های برقی متحرک به کار شما می‌آیند و استفاده از آنها فضاها را برای شما بهتر و کاربردی‌تر می‌سازد.

با ما در نگاهی به انواع و ویژگی‌های سقف برقی همراه باشید.

اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره کرکره برقی هستید به این صفحه مراجعه کنید.

سقف برقی و کارایی آن چیست؟

سقف‌های برقی سازه‌هایی شبیه به سایبان برقی، اما با کارایی بیشتر و گسترده‌تر هستند. این سازه‌ها می‌توانند در پوشاندن سقف فضاهای مختلف به کار روند. از نمونه چنین فضاهایی می‌توانیم به پارکینگی در حیاط خانه شما اشاره کنیم. داشتن این سازه برقی در حیاط خانه، هم پارکینگ مناسبی برای خودروی شما مهیا می‌کند و هم در زمان نیاز، مانعی جلوی دید شما را به آسمان نمی‌گیرد.

از دیگر مثال‌هایی که می‌توان برای کارایی سقف‌های برقی زد، پوشش‌دهی استخر در فضای باز یا سقف برقی تراس است. . تراس خانه، ویلا یا شرکت بسیاری از مردم بدون سقف است و چنین سازه‌ای بهره بردن از این تراس‌ها را بسیار بیشتر و بهتر می‌کند. با داشتن سقف برقی تراس در آپارتمان یا ویلای خود، در روز برفی، بارانی و آفتابی هم می‌توانید چای خود را در تراس نوش جان کنید.

انواع سقف‌های برقی در اندازه‌های مختلف ساخته می‌شوند. این سقف‌‌های کوچک و بزرگ فضاهای دل‌نشینی برایتان پدید می‌آورند که می‌توانید بهترین بهره را از آنها ببرید.

اگر به دنبال سقف متحرک برقی هستید به این صفحه مراجعه کنید.


سقف برقی و انواع  نظر جنس پوشش


سقف پارچه‌ای:

ماده اصلی پوشش‌دهنده برای سقف برقی می‌تواند پارچه باشد. سقف‌های پارچه‌ای از پرطرفدارترین این نوع سازه‌ها هستند. پارچه ماده‌ای سبک است و فشاری بر روی پایه سقف‌های برقی وارد نمی‌کند.

جنس پارچه در سقف‌های برقی بیشتر پی وی سی یا برزنت است. این پارچه‌ها ضد آب هستند و قیمت آنها نیز در مقایسه با جنس‌های دیگر پوشش سقف‌ها مناسب‌تر است. سقف‌های برقی پارچه‌ای مقاومت خوبی در برابر رطوبت و گرما از خود نشان می‌دهند.


سقف پلی کربنات:

کاربرد سقف‌های پلی کربنات در استخرها بسیار زیاد است. پلی کربنات ماده‌ای شبیه به شیشه است و امکان تماشا کردن آسمان و فضای دوروبر را در اختیار شما قرار می‌دهد. مقاومت این ماده در برابر تابش پرتوهای خورشید بسیار بالا است. سبکی آن نیز نسبت به شیشه، کاربرد پلی کربنات را در ساخت سقف‌های برقی بیشتر و آسان‌تر ساخته است.


سقف فلزی:

سقف‌های فلزی نوع دیگری از انواع سقف برقی هستند و کاربرد زیادی در فضاهای مختلف دارند. آلومینیوم یکی از مواد سازنده سقف‌های فلزی است. البته آلومینیوم اشکالات مختلفی هم دارد که باعث می‌شود سازندگان کمتر از آن برای ساخت سقف‌ها استفاده کنند. قیمت بالا و رسانا بودن دو مورد از معایب این ماده است.


سقف شیشه‌ای:

سقف شیشه‌ای زیباترین نوع سقف برقی است. سقف شیشه‌ای جلوی تابش نور را نمی‌گیرد و دید گسترده به آسمان را برای شما مهیا می‌سازد. سقف‌های شیشه‌ای دو لایه بهترین انتخاب در بین سقف‌های شیشه‌ای هستند و از هدررفت انرژی جلوگیری می‌کنند.

این نوع سقف بسیار زیبا و لوکس است، اما اشکال‌های زیادی دارد که بهره‌گیری از آن را محدود ساخته است. از نمونه معایب سقف شیشه‌ای باید به هزینه نصب بالای آن اشاره کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره پرده برقی با کارشناسان ما تماس بگیرید


سقف برقی و برتری ها

بهره بردن از سقف‌های برقی برتری‌های بسیاری دارد:

  • سقف‌های برقی از تابش مستقیم نور آفتاب و بارش برف و باران به محل مورد نظر شما جلوگیری می‌کند.
  • کنترل این سازه‌های الکتریکی با ریموت کنترل یا با سوئیچ دستی است و در اختیار شما قرار دارد. پس هر زمان که بخواهید، می‌توانید آن را باز کنید و هر زمانی که نخواستید آن را ببندید.
  • استحکام و ماندگاری سقف برقی در برابر رطوبت، زنگ‌زدگی و آتش‌سوزی بالا است.
  • سقف‌های برقی در برابر تابش آفتاب، باراش باران و برف و زنگ‌ زدگی مقاوم هستند.
  • این سازه‌ها قابلیت نصب در هرجایی را دارند.
  • سقف‌های برقی قابلیت تنظیم زاویه باز شدن، از حالت افقی تا زاویه دل‌خواه شما را در اختیارتان قرار می‌دهند.
  • سقف‌ های برقی را در رنگ‌ها و طرح‌های مختلف، و مناسب با سلیقه و دکوراسیون شما می‌توانیم تولید کنیم
  • امکان چاپ طرح و نقش مورد نظر شما بر روی این سقف‌ها وجود دارد.
  • می‌توان لوگو و تبلیغات مختلف را هم بر روی سقف‌های برقی چاپ کرد.
  • با نصب حسگر بر روی انواع سقف برقی، می‌توان آنها را اتوماتیک کرد و با دادن برنامه یا از راه دور به کنترل آنها پرداخت.
  • صدای باز و بسته شدن سقف‌های برقی بسیار کم است.
  • این سازه‌ها از وسایل شما در برابر نور خورشید و عوامل دیگر آب‌وهوایی محافظت می‌کنند.
  • عمر بالایی دارند.
  • از این سقف‌ها می‌توانید در همه فصل‌های سال استفاده کنید.
  • این سازه‌ های برقی می‌توانند دمای محیط را تا اندازه‌ای کنترل کنند.

سقف برقی و کاربردها

سقف‌های برقی کاربردهای بسیار دارند. در ادامه به چند نمونه از این کاربردها اشاره می‌کنیم:


سقف پنت هاوس:

درست است که بیشتر پنت هاوس‌ها سازه‌هایی شیک و لاکچری هستند. اما استفاده از همین سازه‌های لوکس هم در همه زمان‌های شبانه‌روز و همه فصل‌ها امکان‌پذیر نیست. این سقف‌های مدرن برقی کارایی پنت هاوس‌ها را هم برای شما بیشتر می‌کنند.


سقف رستوران و کافی شاپ:

فضای اصلی بسیاری از رستوران‌ها و کافی شاپ‌ها فضای باز دوروبر آنها است. اما این فضا در ظهر و زیر نور خورشید، یا در زمان بارش باران و برف قابل‌استفاده نیست. سقف‌های برقی جلوی تابش آفتاب یا ریزش برف و باران را در چنین فضاهایی می‌گیرد و رستوران یا کافی شاپ شما را به مکانی دنج تبدیل می‌کند.


سقف آلاچیق:

شاید شما هم در حیاط خانه ویلایی یا باغ خود آلاچیق یا محلی مناسب آلاچیق دارید که در همه فصل‌ها نمی‌توانید از آن استفاده کنید. با زدن سقف برقی بر روی این فضا، جایگاه زیبایی برای همه فصل‌های سال برای خود ساخته‌اید.


سقف استخر:

استخرهای فضای باز یکی از بهترین فضاها برای استفاده از سقف‌های برقی هستند. با زدن این نوع سقف‌ها مکانی دنج در کنار استخر برای نشستن و نوشیدن یک قهوه دل‌چسب برای خود فراهم کنید.


سقف پارکینگ:

برخی پارکینگ‌ها روباز هستند و قرار دادن خودرو در سرما و گرما در این پارکینگ‌ها، از عمر بخش‌های مختلف خودرو کم می‌کند. زدن یک سقف برقی بر روی این فضاها و ساخت پارکینگی سقف‌دار بهترین تدبیری است که می‌توانید برای دوام خودروی خود به کار ببندید.


سقف برقی تراس:

تراس یا بالکن در خانه‌های ویلایی یا آپارتمان‌های زیادی وجود دارد، اما استفاده از آنها در ساعت‌های زیادی از شبانه‌روز و در فصل‌های گرم و سرد سال امکان‌پذیر نیست. سقف برقی تراس استفاده از این فضاها را برای شما همیشگی می‌کند و تراس خانه شما را لوکس‌تر و دیدنی‌تر می‌سازد.

مجموعه اشل روف مفتخر است تمامی خدمات مربوط به سایبان برقی ضدآب را در اختیار شما قرار دهد.


سقف برقی تراس:

  • سقف‌های برقی که بر روی تراس‌ها زده می‌شوند را می‌توانید در زمان نیاز باز کنید و در زمانی که نیاز نیست، ببندید.
  • سقف برقی تراس در اندازه‌های مختلف و با طرح‌های گوناگون ساخته می‌شود. شما می‌توانید رنگ و طرح مورد نظر خود را برای ساخت این سقف‌های برقی سفارش دهید. رنگ و طرحی که متناسب با فضای خانه، شرکت یا پنت هاوس شما باشد.
  • در طراحی سقف برقی تراس می‌توان ریل‌هایی برای عبور آب باران و برف قرار داد. این ریل‌ها آب باران و برف را از روی سقف به آبراه اصلی، لوله‌های قرارگرفته در ستون‌ها و سپس به زمین منتقل می‌کنند.
  • از موتورهای برقی با قدرت‌های مختلفی برای برپایی سقف برقی تراس استفاده می‌شود تا قدرت حرکت دادن هر اندازه سقف و با هر وزنی را داشته باشند.
  • برای تامین امنیت افراد و اشیاء زیر سقف برقی تراس از بهترین مواد و موتورها استفاده می‌شود و این سقف‌‌ها با گارانتی به شما عرضه می‌شوند.
  • انواع سقف برقی تراس با جنس‌های مختلفی مانند پارچه یا فلز ساخته می‌شوند و جنس این سقف‌ها با توجه به نظر شما انتخاب می‌شود.

سقف برقی و قابلیت‌ ها

سقف‌های برقی قابلیت‌های زیادی دارند. این قابلیت‌ها امکانات استفاده از آنها را بیشتر و بهتر می‌کند.


قابلیت نورپردازی:

سقف و چهارچوب این سازه‌های برقی را می‌توان نورپردازی کرد. افرادی که با نصب این سقف‌ها دوست دارند فضای زیباتر، دنج‌تر و دل‌نشین‌تری داشته باشند، کافی است تا نورپردازی دل‌خواه خود را هم‌زمان با ساخت سقف‌ها سفارش دهند.


قابلیت نصب ناودان:

همان‌طور که در ساخت سقف برقی تراس اشاره شد، می‌توان بر روی این سقف‌ها ناودان و آبراه طراحی کرد تا در فصل‌ها و مناطق پرباران، آب باران را به راحتی به زمین انتقال داد.


امکان هوشمندسازی و کنترل از راه دور:

سقف برقی را با اتصال به حسگر می‌توان هوشمند ساخت. هوشمندسازی این سازه‌ها، امکان باز و بسته کردن سقف‌ها را از هرکجای دنیا در اختیارتان قرار می‌دهد. به این ترتیب برای مثال می‌توانید گل‌های خود را در زمان لازم در معرض تابش نور آفتاب قرار دهید.


امکان تنظیم شیب:

تنظیم شیب این سازه‌های برقی در اختیار شما است. به این ترتیب با تنظیم شیب سقف‌ها، می‌توانید به بهترین شکل جلوی تابش نور خورشید را بگیرید یا مانعی در برابر بارش شیب‌دار باران ایجاد کنید.


سخن پایانی:

شاید تا چند سال پیش سقف برقی کالایی لوکس به شمار می‌رفت. اما کارایی بسیار زیاد این سازه‌های پرطرفدار آنها را از شمار کالاهای لوکس خارج کرده است. امروزه این سازه‌ها به‌عنوان سازه‌هایی کاربردی مطرح می‌شوند و بهره‌مندی بیشتر از فضایی که در اختیار دارید را برای شما امکان‌پذیر می‌سازند.

این سقف‌ها استفاده از فضاهای باز را برای شما آسان‌تر می‌کنند و در یک‌کلام، زندگی را برای شما لذتبخش‌تر می‌سازند.